Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613396976533

Free call

Ταμπλέτες

December 6, 2019

τελευταία εταιρεία περί Ταμπλέτες

Εισαγωγή

Οι ταμπλέτες είναι στερεές μορφές δόσης που περιέχουν συνήθως το ενεργά φαρμακευτικά συστατικό και τα έκδοχα με κρυστάλλινης ή κοκκώδους μορφή σκονών, με ή χωρίς diluents που προετοιμάζεται είτε με τη διαδικασία σχηματοποίησης είτε συμπίεσης. Είναι στερεοί, αμφίκυρτοι ή επίπεδοι στη μορφή και ποικίλλουν σε μέγεθος, διαμορφώνουν και το βάρος που είναι εξαρτάται από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία. Ποικίλλουν επίσης στη σκληρότητα, αποσύνθεση τα χαρακτηριστικά και το πάχος διάλυσης εξαρτώνται από την προοριζόμενες χρήση και τη μέθοδο κατασκευής τους. Οι ταμπλέτες είναι οι ευρύτατα χρησιμοποιημένες στερεές μορφές δόσης λόγω των πλεονεκτημάτων και της δημοτικότητάς τους που αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Η ταμπλέτα περιέχει συνήθως το υλικό πληρώσεως, diluents, τους συνδέσμους, τα λιπαντικά, glidants, disintegrants, τους antiadherent, χρωματίζοντας πράκτορες και τους πράκτορες αρωματικών ουσιών ως έκδοχα.

 

Πλεονεκτήματα των ταμπλετών

Μορφές δόσης μονάδων με την ακριβή, σταθερή δόση και τη μεγάλη ακρίβεια και λιγότερη μεταβλητότητα.

 

Ο σταθερότερος όσον αφορά τις φυσικές, χημικές και μικροβιολογικές ιδιότητες.

 

Φτηνότερη προφορική μορφή δόσης, εύκολη να χειριστεί, να χρησιμοποιήσει και να πραγματοποιήσει με την ελκυστική και κομψή εμφάνιση.

 

Φτηνή, εύκολη να καταπιεί και η παραγωγή δεν απαιτεί και πρόσθετα βήματα επεξεργασίας.

 

Παρέχετε την προστασία των φαρμάκων από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες όπως τον αέρα, την υγρασία και το φως, κ.λπ.

 

Παρέχετε την παρατεταμένη σταθερότητα στα φάρμακα.

 

Το χαμηλό κόστος παραγωγής όπως συγκρίνει με άλλες στερεές μορφές δόσης και παραγωγή μεγάλων κλιμάκων είναι δυνατό.

 

Διοίκηση της μικρής δόσης του φαρμάκου στο ακριβές ποσό.

 

Το δυσάρεστο γούστο μπορεί να καλυφθεί από το επίστρωμα ζάχαρης.

 

Εύκολος να διαιρέσει σε μισά και τέταρτα όποτε η δόση μέρους απαιτείται.

 

Διατυπώστε ως προϊόντα μιας ειδικά απελευθέρωσης όπως τα εντερικά ή καθυστερημένα προϊόντα απελευθέρωσης.

 

Η συσκευασία και η παραγωγή είναι φτηνές και δεν απαιτούν περισσότερο διάστημα για την αποθήκευση.

 

Τύποι ταμπλετών

Υπάρχουν πολλοί τύποι ταμπλετών σύμφωνα με τον προοριζόμενο της χρήσης και της διαδικασίας παραγωγής.

 

[Α] προφορική ταμπλέτα προοριζόμενη για την κατάποση

Συμπιεσμένες ταμπλέτες: Οι ταμπλέτες μπορούν να γίνουν από τη συμπίεση μια ή περισσότερες το ενεργό φαρμακευτικό συστατικό με τα έκδοχα με τις βασικές μεθόδους κατασκευής ταμπλετών. Αυτοί οι τύποι ταμπλετών σκόπευαν συνήθως να παρέχουν την απελευθέρωση και την αποσύνθεση φαρμάκων επιδρομής. Οι ταμπλέτες είναι ντυμένες μετά από τη συμπίεση.

 

Πολλαπλάσιες συμπιεσμένες ταμπλέτες: Οι πολλαπλάσιες συμπιεσμένες ταμπλέτες προετοιμάζονται με να συμπιέσουν το υλικό περισσότερο από μία φορά. Αυτοί είναι γνωστοί ως πολλαπλάσια βαλμένη σε στρώσεις ταμπλέτες ή ταμπλέτα μέσα στην ταμπλέτα. Βάζεται σε στρώσεις εξαρτάται από τον αριθμό αφθονιών. Οι βαλμένες σε στρώσεις ταμπλέτες προετοιμάζονται από τη συμπίεση του υλικού αφθονίας στον κύβο που ακολουθείται από πρόσθετο του υλικού αφθονίας και της συμπίεσης.

 

Καθυστερημένη δράση ή εντερικές ντυμένες ταμπλέτες: Αυτοί οι τύποι ταμπλετών περιέχουν ένα επίστρωμα που αντιστέκονται στη διάλυση των ταμπλετών στη Gastro εντερική διαδρομή το (GIT) και αποσυνθέτουν στα εντερικά ρευστά δίνοντας έτσι τα καθυστερημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα απελευθέρωσης. Το εντερικό επίστρωμα είναι ισχύει γενικά όταν η ουσία φαρμάκων είναι ασταθής στο γαστρικό ρευστό και μπορεί καταστρεμμένος ή μπορεί να προκαλέσει την ενόχληση στο γαστρικό mucosa ή στην απορρόφηση βαθμού του φαρμάκου από το έντερο. Κανονικά ντύνοντας τα υλικά που αναμιγνύονται με την όξινη και όξινη λειτουργία ή τα τροποποιημένα φυσικά πολυμερή σώματα. Τα τα περισσότερα χρησιμοποιούμενα συνήθως ντύνοντας τα πολυμερή σώματα είναι: Φθαλικός εστέρας το (CAP) οξικού άλατος κυτταρίνης, πολυβινυλικός φθαλικός εστέρας οξικού άλατος (PVAP) και προπυλίου μεθυλικός φθαλικός εστέρας κυτταρίνης υδροξυλίου.

 

Ζαχαρωμένη ταμπλέτα: Οι συμπιεσμένες ταμπλέτες μπορούν να ντυθούν με το χρωματισμένο ή uncoloured επίστρωμα ζάχαρης και coater είναι υδροδιαλυτό και διαλύει γρήγορα μετά από να καταπιεί. Το παλτό ζάχαρης προστατεύει το φάρμακο από το περιβάλλον, αφαιρεί το πικρές γούστο και τη μυρωδιά, ενισχύει την εμφάνιση της ταμπλέτας και επιτρέπει τον προσδιορισμό των πληροφοριών. Το επίστρωμα ζάχαρης έχει μερικά μειονεκτήματα όπως το παλτό αύξησης της παραγωγής, απαιτεί την πείρα για το επίστρωμα, το μέγεθος αύξησης και το βάρος.

 

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών: Οι ταμπλέτες συμπιέζονται με ένα λεπτό στρώμα του πολυμερούς σώματος που διαμορφώνει ένα δέρμα όπως την ταινία πέρα από την ταμπλέτα. Η ταινία είναι συνήθως χρωματισμένη, ανθεκτικότερη και λιγότερο ογκώδης. Το επίστρωμα σχεδιάζεται για να σπάσει και έκθεση της ταμπλέτας στην επιθυμητή θέση μέσα σε GIT. Τα περισσότερα συνήθως χρησιμοποιημένα πολυμερή σώματα είναι υδροξύ προπυλίου κυτταρίνη, υδροξύ αιθυλική και προπυλίου μεθυλική κυτταρίνη.

 

Μασητή ταμπλέτα: Αυτοί οι τύποι ταμπλετών έχουν την ομαλή επιφάνεια, την κρεμώδη βάση και αρωματικός συνήθως και χρωματισμένος mannitol, γρήγορη αποσύνθεση που επιτρέπουν γρήγορα στο στόμα. Αυτοί οι τύποι συνήθως χρήσιμοι για τη διοίκηση της μεγάλης δόσης στα παιδιά και τους ενηλίκους.

[Β] ταμπλέτα που χρησιμοποιείται για τη στοματική κοιλότητα

Στοματικές ταμπλέτες και υπογλωσσικές ταμπλέτες: Οι στοματικές και υπογλωσσικές ταμπλέτες προορίζονται επίπεδες στη μορφή και να διαλύσουν το φάρμακο στη στοματική κοιλότητα ή κάτω από τη γλώσσα για την απορρόφηση mucosa. Αυτές οι τεχνικές χρήσιμες για τα φάρμακα που καταστρέφονται από τη γαστρική ρευστή ή φτωχή απορρόφηση σε GIT. Οι στοματικές ταμπλέτες διαβρώνουν αργά και οι υπογλωσσικές ταμπλέτες διαλύουν γρήγορα και παράγουν τη γρήγορη επίδραση.

Troches και Lozenges: Προορίζονται αργά στη διάλυση συνήθως για την τοπική επίδραση αλλά μερικές φορές για τη συστημική απορρόφηση. Troches και Lozenges είναι δίσκος που διαμορφώνεται που περιέχουν το ενεργούς συστατικό και τον πράκτορα αρωματικών ουσιών στη σκληρή βάση καραμελών ή ζάχαρης.

Οδοντικοί κώνοι: οι οδοντικοί κώνοι σχεδιάζονται για να τοποθετήσουν στην κενή υποδοχή για την πρόληψη της βακτηριακής αύξησης και κάποτε της αιμορραγίας με τον περιορισμό του πηκτικού. Οδοντική απελευθέρωση κώνων αργά κατά τη μακροχρόνια διάρκεια.

[Γ] ταμπλέτες για άλλες διαδρομές

Κολπική ταμπλέτα: Οι κολπικές ταμπλέτες προετοιμάζονται από τη συμπίεση και διαμορφώνονται για να εγκαταστήσουν βολικά στις πλαστικές συσκευές inserter στη χωρίς επίστρωση σφαίρα που διαμορφώνεται ή τις ωοειδείς ταμπλέτες που παρεμβάλλονται στον κόλπο για τα τοπικά αποτελέσματα με την αργή διάλυση. Περιέχουν την αντιβακτηριακή επίδραση και τα επίσης αποκαλούμενα κολπικά ένθετα.

Ταμπλέτα εμφύτευσης: Οι ταμπλέτες εμφύτευσης εγχέονται κάτω από το δέρμα με το δόσιμο μιας μικρής χειρουργικής περικοπής στο δέρμα. Ένας ειδικός εγχυτήρας μια βελόνα και ένας δύτης hallow μπορεί να απαιτήσει για τη διοίκηση. Ο σκοπός αυτών των ταμπλετών είναι να παραταθεί η επίδραση φαρμάκων από το μήνα στο έτος. Αυτές οι ταμπλέτες εμφυτεύονται ενδομυϊκά ή υποδόριος έτσι πρέπει να είναι αποστειρωμένες και συσκευασμένες στο αποστειρωμένο εμπορευματοκιβώτιο. [Φαρμακευτικά προϊόντα – Ι, Σ. V. KASTURE, S.R. PARAKH, Α.Ε. HASAN, S.B. GOKHALE, ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ ΤΟΥ 2008, PP-14-7,21]

[Δ] ταμπλέτες για τη λύση

Ζωηρή ταμπλέτα: Ζωηρές ταμπλέτες που προετοιμάζονται από τη συμπίεση των κοκκωδών αλάτων που απελευθερώνουν σε επαφή με το νερό.

Διανέμοντας ταμπλέτες: Αυτοί οι τύποι ταμπλετών δεν είναι πλέον χρήση επειδή είχαν την επικίνδυνη δυνατότητα. Να κληθούν συνθέτοντας τις ταμπλέτες επειδή περιέχει την ιδιαίτερα ισχυρή χρήση φαρμάκων και φαρμακοποιών αυτό για τη σύνθετη συνταγή.

Υποδερμικές ταμπλέτες: Οι υποδερμικές ταμπλέτες είναι μαλακές φορμαρισμένες ταμπλέτες που περιέχουν το διαλυτό συστατικό και που χρησιμοποιούν για την αυτοσχέδια παρεντερική προετοιμασία από τον παθολόγο. Δεν είναι πλέον σε λειτουργία επειδή είναι δύσκολο να επιτευχθεί η στειρότητα και η διαθεσιμότητα του σταθερού υγρού.

Ταμπλέτα triturates: η ταμπλέτα triturates είναι σπάνια χρήση τώρα ημέρες επειδή είναι ξεπερασμένες. Είναι μικροί, κυλινδρικός, φορμαρισμένος που περιέχουν το ισχυρό φάρμακο μικρού ποσού. Πρέπει να είναι εύκολα διαλυτοί στο νερό και η ελάχιστη πίεση ποσού απαιτεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Triturates που παρεμβάλλεται στις κάψες ή που διαλύεται στο υγρό για να παρέχει το ακριβές ισχυρό φάρμακο.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@chinaleadtop.com
chanchina1