Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613396976533

Free call

Ευφυής μηχανή επιστρώματος SS στη βιομηχανία φαρμάκων, 40 κλ/χρόνος

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 ομάδα Τιμή : discuss personally
Συσκευασία λεπτομέρειες : ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ Χρόνος παράδοσης : 25 ημέρες
Όροι πληρωμής : Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, Δυνατότητα προσφοράς : 25 ημέρες/μήνας
Τόπος καταγωγής : Κίνα Μάρκα : LEADTOP
Πιστοποίηση : CE certification Αριθμό μοντέλου : BG-40E

Λεπτομερής ενημέρωση

μοντέλο: BG-40E Μέγιστος όγκος ταμπλετών: 40 κλ/χρόνος
Διάμετρος τυμπάνων επιστρώματος ζάχαρης: 1200 χιλιοστά Dia κολπίσκων τροφών: 480mm
Ταχύτητα τυμπάνων επιστρώματος: 2-18 r.p.m Ροή αέρα ανεμιστήρων εξάτμισης: 6457 m3/h
Υψηλό φως:

μηχανή επιστρώματος ταμπλετών

,

μηχανή επιστρώματος χαπιών

Περιγραφή προϊόντων

 
BG-40E ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών υψηλής αποδοτικότητας
Μηχανή επιστρώματος ταμπλετών μηχανημάτων επιστρώματος ταινιών

Απόδοση και χαρακτηριστικά:

  1. Ο λέβητας επιστρώματος που εξοπλίστηκε γωνία στο πυροβόλο όπλο υψηλού ψεκασμού, έθεσε εκεί έναν καθαρίζοντας ψεκαστήρα στο στόμα εξόδων και ζεστού αέρα εξάτμισης αέρα, που μπορεί περιστρέφομαι στην αυτόματη και πλήρη κατεύθυνση, χωρίς νεκρή καταλληλότερη να καθαρίσει. (Επιλογή)
  2. Επιλέξτε το εισαγόμενο πυροβόλο όπλο ψεκασμού. Είναι κατάλληλο να λειτουργήσει και εύκολο να κυριαρχήσει και εύκαμπτη ελεγχόμενη τεχνολογική απαίτηση. Η επικεφαλής απαίτηση πυροβόλων όπλων ψεκασμού πρέπει να τηρήσει στη σειρά 0,29 MPA 0,39 MPA. Η γωνία και ο τομέας μπορούν να είναι διευθετήσιμη, ομοιόμορφη πυκνότητα και μόριο στην πίεση ψεκασμού και 0.4-0.5Mpa στην πίεση διάσπασης σε άτομα που αποφεύγουν το μειωμένος φαινόμενο διαρροής και παρεμπόδισης του μεγέθους, της ομοιόμορφης διάσπασης σε άτομα και της μεγάλης περιοχής ψεκασμού, πρακτικών να ρυθμίσουν τη ροή, την ελεύθερη διαρροή και την παρεμπόδιση, τη γωνία και τον τομέα.
  3. Η μηχανή επιστρώματος ταινιών περιέχει τη μηχανική συσκευή του καζανιού που τυλίγει λίγο υλικό μπορεί να ντύσει τουλάχιστον τα σαφή χάπια 20~40kg στη μηχανή επιστρώματος 150 τύπων, να ρυθμίσει μέσω του τα έμφυτα μηχανήματα, να κάνει ένα μικρό υποστήριγμα του μέσου παλτού στο καζάνι και δεν θα προκαλέσει σπαταλημένη του επιδέσμου και δεν θα βελτιώσει πολύ το πεδίο της συσκευής.

 

Γραφείο ζεστού αέρα διήθησης

Αρχικά, ο αέρας που εισπνέεται μέσα μέσω του φυγοκεντρικού ανεμιστήρα πρέπει να καθαριστεί μέχρι το επίπεδο 100.000 μετά από τρεις φορές τη διήθηση, που περιλαμβάνει την αρχική διήθηση, τη μέση διήθηση και την υψηλή διήθηση, να φυσεί έπειτα στο τύμπανο της κύριας μηχανής μέσω (ατμός ή ηλεκτροθερμικός). Εξοπλισμένος με μια διάταξη απόσβεσης δόνησης. Εξοπλισμένος με την αρχική συσκευή διήθησης στον κολπίσκο αέρα.

 

Γραφείο εξάτμισης αέρα

Χρησιμοποιημένος για τον εξαντλώντας αέρα από το τύμπανο στη σημαντικότερη μηχανή (συμπεριλαμβανομένης της απορρόφησης σκόνης), που κρατά την περιοχή εργασίας διά την αρνητική πίεση. Εξοπλισμένος με μια διάταξη απόσβεσης δόνησης. Η έξοδος εξάτμισης είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή reflux-απόδειξης. Κλείστε cutlet εξάτμισης πριν από τη στάση η μηχανή για να αποτρέψετε τον αέρα στο γραφείο εξάτμισης από reflux. Εξοπλίζεται με τη σκόνη abatemert & τη διήθηση από τη δόνηση. έτσι η δόνηση και η σκόνη είναι μονωμένες, τη σκόνη σταματούν από τη μύγα μακριά και η μείωση σκόνης είναι αυτόματα χωρισμένη, η οποία κάνει εύκολος.

 

Δεξαμενή διατάραξης και εκμετάλλευσης (ηλεκτρικός-θέρμανση)

Το θερμικό τύμπανο ανακατώματος υιοθετεί τον ηλεκτρικό τύπο θέρμανσης. Είναι εξοπλισμένο με τον πνευματικό αναδευτήρα που οδηγείται αεροπορικώς συμπιεσμένος, τη σταθερή περιστρεφόμενη ταχύτητα και τη stepless ρύθμιση ταχύτητας, το μέσο μπορεί να είναι ανακατωμένο ομοιογενές. Μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα στην κανονική θερμοκρασία σε 80°C, εύκολος-που λειτουργεί, ασφαλής και αξιόπιστος. Τα μέρη αποτελούνται από το ανοξείδωτο, μέσα και έξω από είναι καθρέφτης που γυαλίζεται.

 

Βασική αρχή εργασίας:

Οι ταμπλέτες στο τύμπανο κάνουν την περίπλοκη και σταθερή μετακίνηση διαδρομής με την εύκολη και ομαλή συχνή ανταλλαγή στροφής σε ένα καθαρό και κλειστό τύμπανο της μηχανής επιστρώματος ταινιών. Το επίστρωμα που αναμιγνύεται γύρω από στο τύμπανο μίξης ψεκάζεται στις ταμπλέτες μέσω του πυροβόλου όπλου ψεκασμού στη δράση των Η.Ε κολπίσκων της περισταλτικής αντλίας. Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της δράσης της εξάτμισης και της αρνητικής πίεσης 100.000 αέρα ο καθαρός ζεστός αέρας που παρέχεται από το γραφείο εξάτμισης αέρα είναι εξαντλημένος από τον ανεμιστήρα στα πλέγματα κόσκινων μέσω των ταμπλετών. Έτσι αυτά τα μέσα επιστρώματος στην επιφάνεια των ταμπλετών παίρνουν ξηρά διαμορφώνοντας ένα παλτό της σταθερής, λεπτής και ομαλής ταινίας. Ολόκληρη η διαδικασία είναι τελειωμένη υπό έλεγχο του PLC.

 

Εικόνα μηχανών:

Ευφυής μηχανή επιστρώματος SS στη βιομηχανία φαρμάκων, 40 κλ/χρόνος 0

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@chinaleadtop.com
chanchina1